ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στη Λαμία, το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 10:30 για φωτιά σε νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα το μεγάλο όχημα βρισκόταν στο πάρκινγκ του 221ου χλμ έξω από τη Στυλίδα, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός του αντιλήφθηκε φωτιά στο φορτίο που μετέφερε.


Γρήγορα πρόλαβε και διαχώρισε τον τράκτορα από το φορτίο που περιείχε έπιπλα και είδη συσκευασίας, το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Στυλίδα, Λαμία και ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, καθώς και το πλήρωμα της 7ης ΕΜΑΚ που βρισκόταν σε περιπολία στην εθνική οδό. Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκε άνθρωπος, ενώ οι πυροσβέστες πρόλαβαν τις φλόγες πριν φύγουν από την εθνική οδό και κάψουν γύρω έκταση.








Πηγή: lamiareport
Διαβάστε επίσης:
Beyoncé: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες του σεισμού στην Κολομβία
Alpha Bank: Job Shadowing με σπουδαστές του εργαστηρίου ειδικής αγωγής «Μαργαρίτα» – Τέταρτη χρονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Μείωση 2,25 δισ. ευρώ στις καταθέσεις των επιχειρήσεων τον Ιούλιο – Αύξηση 240 εκατ. ευρώ για τα νοικοκυριά
- Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Έρχονται 300 εκατ. ευρώ έργα επενδύσεων στην Εγνατία – Σε λίγα χρόνια θα είναι ένας εντελώς νέος δρόμος
- TotalEnergies: Οριστική αποχώρηση από το ρωσικό Arctic LNG 2 – Διεκδικεί επιστροφή $1,3 δισ.
- Μοιράζει λεφτά η Κομισιόν: 4,77 δισ. ευρώ για το κλίμα – Τι περιλαμβάνει, ποιοι θα πάρουν χρήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.