ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αρχές της Ρωσίας και της Ουκρανίας συζητούν το τρέχον διάστημα νέα, «αρκετά μεγάλη» ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου, δήλωσε η ρωσίδα επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιάνα Λαντράταβα, σύμφωνα με σημερινό τηλεγράφημα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων TASS.
Χιλιάδες αιχμάλωτοι ανταλλάχτηκαν αφότου ξέσπασε ο πόλεμος, με την εισβολή του ρωσικού στρατού στην ουκρανική επικράτεια, πριν από τεσσεράμισι και πλέον χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2022.
Συμφωνία τον Μάιο που επέτρεψε την ανταλλαγή κάπου χιλίων αιχμαλώτων πολέμου χαρακτηρίστηκε ένα από τα λιγοστά απτά αποτελέσματα των συνομιλιών ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο με μεσολάβηση των ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Απαγορεύει τα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Κατερίνα Ελικωνίδα Μαρούδη: Το περιβάλλον στο πλοίο πρέπει να σχεδιάζεται γύρω από τους ανθρώπους
- F1 Σιγκαπούρη: Ο Φερστάπεν στην pole
- Σαουδική Αραβία: Πύραυλος των Χούθι έπληξε το αεροδρόμιο του Ριάντ – Δεκάδες τραυματίες, τουλάχιστον πέντε σε κρίσιμη κατάσταση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.