Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Πέρασαν και τη Δευτέρα οι προτάσεις της στήλης, το Goal στο ματς Φούλαμ-Τσέλσι 2-3 (απόδοση 1,58) και το Goal ή Over στον αγώνα Μάλαγα-Λα Κορούνια (απόδοση 1,81)! Η δυάδα πλήρωσε 2,86!

Με το Champions League θα ασχοληθώ σήμερα, με τους 3 αγώνες ρεβάνς των playoffs. Άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους από το πρώτο ματς η Σαμπάχ και η Χάποελ Μπερ Σεβά. Επικράτησε με 2-1 η Χάποελ και προκρίνεται στη League Phase με νίκη ή ισοπαλία. Η Σαμπάχ μπορεί να σκοράρει στην έδρα της. Η Χάποελ θα ψάξει το γκολ και στο δεύτερο παιχνίδι. Ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

1

Την ίδια επιλογή κάνω και για τον αγώνα της Λιντζ Λασκ με τη Σέλτικ. Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται η Σέλτικ, αφού επικράτησε με 3-0 στη Γλασκώβη. Θα κυνηγήσει το γκολ και εκτός έδρας. Η Λιντζ Λασκ λογικά θα βρει δίχτυα στο γήπεδό της.

Κλείνω την τριάδα με τον «άσο» της Μπόντο Γκλιμτ στο παιχνίδι με τη Ναϊμέγκεν. Ήταν ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι και κέρδισε με 1-3. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα πετύχει μία ακόμα νίκη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Ιδού το νέο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Αλ Ουάχντα για Τσέριν έναντι 3 εκατ. ευρώ

Ανθρωποειδές ρομπότ ξεπέρασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ στα 100 μέτρα στο Πεκίνο