Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ δήλωσε σήμερα πως η κυβέρνηση Τραμπ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν, αφότου η Ουάσινγκτον αποκάλυψε τα σχέδια για μια «οικονομική D-Day» σε βάρος της Τεχεράνης – μια αναφορά στην απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία το 1944.

«Σε καμία περίπτωση, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο επιθέσεων οπουδήποτε στα Στενά του Ορμούζ ή γύρω από το Ιράν», είπε ο Χέγκσεθ σε δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας πως η Τεχεράνη δεν μπορεί να αντέξει την οικονομική πίεση που θα της ασκηθεί.

1

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ προχωρούν στην οικονομική απομόνωση του Ιράν – O Τραμπ επικοινωνεί με ηγέτες διατυπώνοντας «συγκεκριμένα αιτήματα»

Το Ιράν υπόσχεται μια «νέα ήττα» για τις ΗΠΑ

Wall Street: Οι νέες πιέσεις στους ημιαγωγούς έφεραν απώλειες για τον S&P 500 – Τα αποτελέσματα τις Nvidia αναμένει η αγορά