Menu

Alpha Gas (Άννα Αγγελικούση): Παρήγγειλε δύο πλοία μεταφοράς φυσικού αερίου

Life & Style

Η Μάρθα Καραγιάννη υπερ της Μαρίας Κορινθίου: Μην σοκάρεστε που είδατε λίγο στήθος

Μαρία Κορινθίου
Comments

Σύμμαχος της Μαρίας Κορινθίου αποφάσισε να είναι η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, κόντρα σ’ όλους όσους βιάστηκαν να επικρίνουν τη 37χρονη ηθοποιό για την τόπλες εμφάνισή της.

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας «Γοργόνες και μάγκες», το έργο αυτό ανεβαίνει σήμερα με το ίδιο σενάριο στο ανακαινισμένο θέατρο Broadway σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Στο ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη βρίσκεται πλέον η Μαρία Κορινθίου, προκαλώντας πολλά σχόλια λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της στο φινάλε της παράστασης.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … »

Το συγκεκριμένο post μάλιστα το αναδημοσίευσε και η ίδια η Μαρία Κορινθίου στα Instagram stories της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά η Μαρία Κορινθίου για το προκλητικό κοστούμι (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιλβέστερ Σταλόνε: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Μέριλ Στριπ: «Έκανα τη νεκρή μέχρι να σταματήσει να με χτυπά!»

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Champions League: Ο τηλεοπτικός πόλεμος έως 150 εκατ. ευρώ με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού, Αλαφούζο και ξένους κολοσσούς
Τι κάνει ο Νίκος Καρβέλας στην Πάρο; (video)
Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Σοφία Καρβέλα: Σε αναζήτηση σχολείου για τον γιο της
Νίνο: Το «αντίο» στον Γιώργο Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντιδράσεις μετά το βίντεο κάτω από τον Άιφελ την ώρα που το Παρίσι φλέγεται
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι για το live του Αργυρού (video)
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League