Συνεχίζονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά ηθοποιών και παραγωγών του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά διέρρευσε αστυνομική αναφορά από το 1986 που αποκαλύπτει ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανάγκασε μία 16χρονη να λάβει μέρος σε ερωτικό «τρίγωνο» σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Μισέλ Μπέγκα διέψευσε το δημοσίευμα της DailyMail. Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά ότι υποχρέωσε την τότε έφηβη κοπέλα να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Μάλιστα, η Μπέγκα χαρακτήρισε την καταγγελία «γελοία» ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι «Κανένας δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο κ. Σταλόνε. Η αστυνομία ουδέποτε επικοινώνησε με τον ηθοποιό για το περιστατικό».
Όπως ανέφερε η αστυνομική αναφορά, η νεαρή γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή ένιωθε «ντροπιασμένη» και φοβόταν.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα του Σταλόνε, Μάικ ντε Λούκα, το «περιστατικό» φέρεται να έλαβε χώρα όταν ο ηθοποιός ήταν 40 ετών και βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οver Τhe Top».
Μάλιστα, η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι», αν δεν κάνει ό,τι της λέει.
Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποια παίκτρια του My Style Rocks «τα έσπασε» χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Βαγγέλης Βαφείδης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ειρήνη Κολιδά μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
