ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσαγωγές ατόμων από την περιοχή της Κρύας Βρύσης, αλλά και από άλλα σημεία κοντά στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο, έχει προχωρήσει η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και συγγενικά πρόσωπα που φέρονται να συνδέονται με ιδιαίτερα σοβαρή ποινική υπόθεση στο Ηράκλειο.
Την ίδια ώρα, η πυρκαγιά εξακολουθεί να κατακαίει την περιοχή, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η φωτιά, ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μετέβη από την Αθήνα στην Κρήτη και συνεργάζεται με το τοπικό Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Παράλληλα, στοιχεία συγκεντρώνουν τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Ελληνική Αστυνομία.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.