ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Genco Shipping & Trading Limited με ανακοίνωση της απαντά στην Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού και επισημαίνει:
«Είμαστε απογοητευμένοι από τις συνεχιζόμενες παραπλανητικές δηλώσεις της Diana σχετικά με την προσφορά της και προειδοποιούμε τους μετόχους της Genco να μην προσφέρουν τις μετοχές τους στην προσφορά της Diana.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Diana έχει προβεί σε δύο ξεχωριστές και εντελώς διακριτές ενέργειες:
Μια προσφορά για μόλις 24,80 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά. Δεν είναι για 27,34 δολάρια ανά μετοχή, όπως παραπλανητικά υπονοεί η Diana.
Μια ενδεικτική μη δεσμευτική πρόταση που υποβλήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Genco για την εξαγορά της Genco έναντι τιμήματος 24,80 δολαρίων σε μετρητά και μίας μετοχής της Diana.
Εάν υποβάλετε προσφορά με τις μετοχές σας στην προσφορά, θα λάβετε μόνο 24,80 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά , υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι πολλές προϋποθέσεις. Παρόλο που η Diana έχει υποσχεθεί να υποβάλει τροποποιημένη δήλωση προσφοράς και δήλωση εγγραφής στο Έντυπο F-4 από τις 17 Ιουνίου, η Diana ΔΕΝ έχει ενημερώσει το υλικό της προσφοράς της ώστε να ευθυγραμμίσει τους όρους της προσφοράς με τους όρους της ενδεικτικής, μη δεσμευτικής πρότασής της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Genco.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Genco εξέτασε προηγουμένως και απέρριψε ομόφωνα την προσφορά των 24,80 δολαρίων, καθορίζοντας ότι συνέχιζε να υποτιμά σημαντικά την εταιρεία και τα περιουσιακά της στοιχεία, παρέμενε πολύ κάτω από την καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) της Genco και δεν περιλάμβανε κανένα ασφάλιστρο ελέγχου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει δεσμευτεί να μεγιστοποιήσει την αξία για τους μετόχους και θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον όλων των μετόχων της Genco.
Η Jefferies LLC ενεργεί ως οικονομικός σύμβουλος της Genco και οι Herbert Smith Freehills Kramer (US) LLP και Sidley Austin LLP ενεργούν ως νομικοί σύμβουλοι της Genco. Η Morgan Stanley & Co. LLC ενεργεί ως ειδικός σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου».
Διαβάστε επίσης
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Λήγει στις 10 Ιουλίου η προσφορά της για τις μετοχές της Genco
Μαραθώνιος συγχωνεύσεων και εξαγορών: Είναι καιρός η Παληού να κουνήσει λευκή πετσέτα για την Genco;
Diana Shipping: Παράταση της χρηματοδότησης των 1,4 δισ. δολαρίων για το deal εξαγοράς της Genco
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Τσεχία δεν θα συμμετάσχει στο πακέτο βοήθειας των 70 δισ. ευρώ για την Ουκρανία
- Honda: Ανακαλεί 325.588 οχήματα Odyssey στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στην κάμερα οπισθοπορείας
- Ερντογάν: Περίστροφα με πραγματικές σφαίρες δώρο στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Το «μπλόκο» στον Στάρμερ
- Πυροσβεστική: 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.