Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη, στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στην Άγκυρα.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες της Συνόδου, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας του Καναδά, David McGuinty.

1

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν για την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Καναδά, με έμφαση στην αμυντική καινοτομία και τη βιομηχανία, μέσω της συνεργασίας μεταξύ των αντίστοιχων αμυντικών οικοσυστημάτων.

Παράλληλα, αντάλλαξαν απόψεις για περιφερειακά και διεθνή ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, όπως και για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Επίσης, ο κ. Δένδιας αποδέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο David McGuinty να επισκεφθεί τον Καναδά. Μια επίσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον ακόλουθο Άμυνας της ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, συνταγματάρχη (ΔΒ) Γεώργιο Μπέλλο και τους αξιωματικούς του Γραφείου του.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Αποκλείεται οι ΗΠΑ να φύγουν από το NATO -Υπάρχουν νομικά εμπόδια για τα F-35 της Τουρκίας

Συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Νέα πλήγματα σήμερα στο Ιράν – Πράσινο φως στην Ουκρανία για παραγωγή πυραύλων Patriot – Βίντεο

ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ είπε ότι θέλει να διατηρήσει τις ΗΠΑ στη συμμαχία, σύμφωνα με πηγές