ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί η Ελλάδα έχει από τους γηραιότερους στόλους αυτοκινήτων στην ΕΕ και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό;
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στη χώρα μας από σήμερα, έπληξαν το νησί της Σύμης. Περισσότερα από δέκα ΙΧ αυτοκίνητα έπεσαν στο λιμάνι της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ ταυτόχρονα το νησί έχει βυθιστεί στο σκοτάδι από διακοπή ρεύματος.
Στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού σώματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος.
Νωρίτερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star paros, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Σύμης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ρόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κακοκαιρία «Ευρυδίκη»: Καταιγίδες στην Αττική και πλημμύρες στο Ναύπλιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Η «Ευρυδίκη» θα σαρώσει τη χώρα για 5 ημέρες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κανονικά θα λειτουργήσει την Πέμπτη το μετρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Εξοικονομώ»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Προσιτή ενέργεια: Τι σημαίνει ευελιξία στην πράξη – Πώς ο Πόλεμος στο Ιράν έφερε πιο κοντά το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Τελεσίγραφο 48 ωρών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να ανοίξει το Στενό του Oρμούζ – Με επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει η Τεχεράνη (Live Upd)
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.