ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γενικό μπλακ άουτ σημειώθηκε σήμερα στην Κούβα, το τρίτο κατά σειρά σε λιγότερο από έξι μήνες και το όγδοο από τα τέλη του 2024, ανακοίνωσε η κουβανική επιχείρηση ηλεκτρικής ενέργειας.
“Προκλήθηκε μια πλήρης αποσύνδεση του ηλεκτρο-ενεργειακού συστήματος της χώρας” έγινε γνωστό από την Union nacional electrica (UNE) σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διευκρίνισε πως διερευνά τα “αίτια” αυτής της νέας διακοπής ρεύματος, η οποία πλήττει το σύνολο της νήσου των 9,6 εκατομμυρίων κατοίκων.
Διαβάστε επίσης
Ανοίγει από την Τρίτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα των μηχανογραφικών από υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Χατζηδάκης: «Μικρή η ζημιά για τη ΝΔ αν ιδρύσει κόμμα ο Σαμαράς»
Κρίστοφερ Γουόλερ (FED): «Η μελλοντική καθοδήγηση πρέπει να είναι ευέλικτη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη
- Παπαθανάσης: Ξεκινά το Achaia Pass 2026-2027 με προϋπολογισμό 680 χιλ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Τούρμπο οι τράπεζες, πέρασε την τιμή στόχο της Πειραιώς Sec. η Optima, έπιασε και τα 50,30 η Metlen στο Λονδίνο
- Morgan Stanley για ευρωπαϊκές τράπεζες: Από τη διόρθωση στην ευκαιρία – Η Alpha Bank στις κορυφαίες επιλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.