ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού στο Παγκράτι.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα μέσα σε αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21:35. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, ηλικίας και οι δύο περίπου 30 ετών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο τραυματίες πλησίασαν τέσσερα άτομα που άνοιξαν πυρ.
Και οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο ένας με τραύμα στο μηρό και ο άλλος στην πλάγια κοιλιακή χώρα. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό κάνουν τους αστυνομικούς, σε πρώτη φάση, να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Οι δράστες έχουν διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί (protothema.gr):




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ράφα Μπενίτεθ: «Πιστεύω απόλυτα στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, μαζί με τον κόσμο να επιστρέψουμε στους τίτλους»
- Γαλλία: Μεταφορά κοσμημάτων στην Τράπεζα της Γαλλίας από το Λούβρο
- Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη – Διερεύνηση σε Ειδικά Κέντρα Μαστού – Θεραπεία
- Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Νιόνο μας, σε αποχαιρετούμε στο όνομα των γενεών που σφράγισε η διαδρομή σου