ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη από το Παγκόσμιο Κύπελλο! Η τριάδα με το Over στο παιχνίδι Πορτογαλία-Ουζμπεκιστάν (απόδοση 1,55), το «διπλό» της Κροατίας (απόδοση 1,52) στον αγώνα με τον Παναμά και τον «άσο» της Κολομβίας (απόδοση 1,57) στο παιχνίδι με τη Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό πλήρωσε 3,70!
Πέφτει σήμερα η αυλαία σε 3 ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 2 ομάδες, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία να έχουν εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την 1η θέση. Μάχη για την πρωτιά γίνεται στον 6ο όμιλο ανάμεσα στην Ολλανδία, την Ιαπωνία και τη Σουηδία. Οι 2 πρώτες έχουν 4 βαθμούς και η Σουηδία ακολουθεί με 3. Φαβορί για την 1η θέση είναι η Ολλανδία η οποία παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα την Τυνησία. Χαμηλή είναι η απόδοσή της και δεν αξίζει να παιχτεί.
Αντίθετα ο «άσος» της Ιαπωνίας στον αγώνα με τη Σουηδία πληρώνει πολύ καλά και έχει αξία. Βέβαια η Ιαπωνία προκρίνεται και με την ισοπαλία, αφού εξασφαλίζει τη 2η θέση. Με νίκη όμως ελπίζει να πάρει την 1η. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και στα 2 παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έφερε ισοπαλία με 2-2 στην πρεμιέρα με την Ολλανδία και συνέτριψε με 4-0 στο δεύτερο παιχνίδι την Τυνησία.
Η Σουηδία κέρδισε με 5-1 την Τυνησία και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Ολλανδία. Θέλει τη νίκη για να προκριθεί σίγουρα αλλά και με την ισοπαλία θα πάει στους 4 βαθμούς και πιθανότατα θα περάσει ως μία από τις 8 καλύτερες τρίτες των ομίλων. Πιστεύω ότι η Ιαπωνία μπορεί να κερδίσει, αλλά θα καλυφθώ και με την ισοπαλία. Επιλέγω τον συνδυασμό της διπλής ευκαιρίας 1Χ με το Over 1,5.
Στον 4ο όμιλο χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι της Τουρκίας με τις ΗΠΑ. Έχουν αποκλειστεί οι Τούρκοι, μετά τις 2 ήττες στα πρώτα ματς χωρίς να σκοράρουν, ενώ οι Αμερικάνοι με το 2 στα 2 πήραν την πρόκριση και την 1η θέση στον όμιλο. Δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον αυτό το ματς.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμβιβαστούν με την ισοπαλία η Παραγουάη και η Αυστραλία. Θα πάνε στους 4 βαθμούς και θα περάσουν η Αυστραλία ως 2η και η Παραγουάη λογικά ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Γι’ αυτό είναι χαμηλή η απόδοση της ισοπαλίας. Επειδή βολεύει και τις 2 ομάδες, περισσότερο πάντως την Αυστραλία αφού της εξασφαλίζει τη 2η θέση.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:
Ο Τραμπ, ο Ινφαντίνο και η απονομή που φέρνει ξανά πολιτική στο επίκεντρο του Μουντιάλ
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, για 2+1 χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Στις επόμενες εκλογές θα συγκριθούν προγράμματα και πεπραγμένα
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Να τι λένε οι οδηγοί για τον αγώνα
- Αναπτυξιακός Νόμος: Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τα τρία καθεστώτα – Επιδοτήσεις έως 75%
- BriQ Properties: Νέα αγορά μετοχών από την Ευτυχία Κουτσουρέλη ύψους 903.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.