ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος για τη χειροβομβίδα στο σπίτι του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου
Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς στις πολεοδομίες της Αττικής, καθώς η δικογραφία φέρνει στο φως επαφές και συνεννοήσεις που, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., εκτείνονται πέρα από τον στενό κύκλο των προφυλακισμένων υπαλλήλων.
Μεταξύ των προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία βρίσκεται και ο δικηγόρος Ευάγγελος Ντογιάκος, γιος του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου. Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, φέρεται να επιδίωξε ευνοϊκή γνωμοδότηση για υπόθεση αυθαίρετης κατασκευής που αφορούσε ακίνητο συγγενικού του προσώπου, επικοινωνώντας με τον προφυλακισμένο Θ.Μ., ο οποίος εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο του κυκλώματος και είναι κουνιάδος του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα Ευθ. Μπακογιάννη.
Κατά τα στοιχεία της δικογραφίας, το επίμαχο ακίνητο αποτελούσε αντικείμενο δικαστικής διαμάχης μεταξύ δύο ιδιωτών. Ο πεθερός του δικηγόρου ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους, ενώ ο ίδιος είχε αναλάβει τη νομική εκπροσώπησή του. Στο πλαίσιο αυτό φέρεται να ήρθε σε επαφή τόσο με τον Θ.Μ. όσο και με μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ), επιδιώκοντας ευνοϊκή αντιμετώπιση της υπόθεσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η διπλή φωνή της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Bundesliga: Στο τραπέζι χρηματοδότηση 1 δισ. ευρώ από την Apollo με βλέμμα 20ετίας και εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα
- Οι τελευταίες 16 ημέρες που άλλαξαν το μομέντουμ στη μετοχή της Metlen
- Dimand: Τουριστική επένδυση 1.614 κλινών με τρία spa στην αμερικανική βάση της Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.