Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Εξιτήριο έλαβε από το μαιευτήριο η Αλεξάνδρα Νϊκα, τρεις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Αλεξάνδρα Νίκα εξομολογήθηκε: «Ήμουν λίγο πιο προετοιμασμένη αυτή φορά γιατί το έχω ξαναπεράσει. Αλλά εντάξει, είχαμε τον εξαιρετικό μας γιατρό μαζί και πήγαν όλα ομαλά. Είχα άγχος όπως όλες οι μαμάδες, αλλά πήγαν όλα καλά, δόξα τω Θεώ.

1

Είμαι πολύ συγκινημένη και ευτυχισμένη που έχουν και τα δυο παιδιά μας υγεία. Ο Κωνσταντίνος ήταν δίπλα μου. Έχουμε πει κάτι στον γιο μας για τη μικρή, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι καταλαβαίνει. Θα δούμε πώς θα πάει».

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα / NDP Photo Agency

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Είμαι με τρεις ώρες ύπνο, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν έχει σημασία αυτό. Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει και στους δυο. Ήθελα πάντα να γίνω μανούλα. Ο Κωνσταντίνος είπε στη μαμά μου ότι θα πάρει το όνομά της η μικρή και συγκινήθηκε, την πήρε και μέσα από το μαιευτήριο και έκλαιγε. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, νομίζω όμως ότι γενικά θέλει ηρεμία, πίστη και καλή διάθεση».

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα
NDP Photo Agency

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα. Ήμουν μέσα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού. Δε γινόταν να το χάσω αυτό. Είμαι πολύ περήφανος… Περιμένουμε και εμείς να δούμε πως ο γιος μας θα υποδεχτεί την αδερφή του στο σπίτι… Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα σε ποιόν μοιάζει η μικρή. Κι εγώ και η Αλεξάνδρα είμαστε από οικογένειες με τρία παιδιά, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός, αυτό δεν μπορείς να το προγραμματίσεις».

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα
ΝDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι η Αλεξάνδρα Νίκα γέννησε τη Δευτέρα, μετά τις 4 το απόγευμα, όπως έγραψε πρώτο το mononews.gr, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ.

Με τον μαιευτήρα, γυναικολόγο, Στέφανο Χανδακά
Με τον μαιευτήρα, γυναικολόγο, Στέφανο Χανδακά / NDP Photo Agency

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον μικρό Βασίλη, ο οποίος πλέον έγινε μεγάλος αδελφός.

Το κοριτσάκι θα λάβει το όνομα της μητέρας της Αλεξάνδρας Νϊκα, Μιράντα Πατέρα.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Νίκα: Γιατί εγκατέλειψε το Λος Άντζελες, το love story με τον Αργυρό και οι οικογενειακές business

Γιώργος Νίκας: Τι αποκάλυψε για τη γέννηση της εγγονής του (video)

Δήμητρα Κατσαφάδου: Δωρεά €840.000 στο νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι»