ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι στις τράπεζες, η έκπληξη της Aktor, το μπλόκο στις οικοδομές σε Φιλοθέη – Ψυχικό, ο απολογισμός Άδωνι, ο Δένδιας και οι δωρεές, οι 15 που δεν θα ψηφίσουν Σακελλαροπούλου, τι θα γίνει με τους εξωκοινοβουλευτικούς και 3 hot επιχειρηματικά quiz
Την πρόθεσή του να συμβάλει στον «διάλογο και τη συνεννόηση μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου», με στόχο «την αναζήτηση κοινών προγραμματικών απαντήσεων» και τη «διαμόρφωση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης προοδευτικής διακυβέρνησης», εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης, μετά την σημερινή ορκωμοσία του ως βουλευτής.
Ακολούθως, ο κ. Δραγασάκης γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας τα εξής:
«Επανέρχομαι στο Κοινοβούλιο, μετά την παραίτηση της Έφης Αχτσιόγλου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική περίοδο τόσο για τη χώρα όσο και για την Αριστερά.
Πρόθεσή μου είναι, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να συμβάλω στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, και ιδιαίτερα οι λαϊκές τάξεις και η νέα γενιά.
Παράλληλα, από τη θέση του ανένταχτου βουλευτή της Αριστεράς, θα προσπαθήσω να συμβάλω στον διάλογο και τη συνεννόηση μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, με στόχο την αναζήτηση κοινών προγραμματικών απαντήσεων στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας και τη διαμόρφωση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης προοδευτικής διακυβέρνησης για τη χώρα».
Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Σημειώνεται ότι, μετά την ορκωμοσία του, ο κ. Δραγασάκης γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής «ότι αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. και ότι στο εξής θα θητεύσω ως ανεξάρτητος βουλευτής της Αριστεράς».
Διαβάστε επίσης:
Γεραπετρίτης: Τα δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποτελούν υπόθεση όλου του Ελληνισμού
Κύπρος: Υπέγραψε συμφωνία για παρουσία δυνάμεων της Γαλλίας στο νησί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ζητά από Apple και Google να μπλοκάρουν γυμνές εικόνες στα κινητά των παιδιών
- Eurobank: Από 16 Ιουνίου η έναρξη πληρωμής του μερίσματος €0,068 ανά μετοχή
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο BYD ATTO 2 DM-i
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο 14,83% αυξήθηκε η συμμετοχή της Atlasinvest – Στο 59,59% μειώθηκε το ποσοστό της Reggeborgh
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.