ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο διάσημο θέατρο Μπολσόι στη Μόσχα έπειτα από απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε κτήρια της ρωσικής πρωτεύουσας.
Το θέατρο, όπως και το πολυκατάστημα GUM και το ξενοδοχείο Metropol στην Κόκκινη Πλατεία έχουν εκκενώθηκαν και στα σημεία έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Εκατοντάδες θεατές του θεάτρου απομακρύνθηκαν από το χώρο με το πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο αξιωματικούς, ανέφερε ότι 700 θεατές εγκατέλειψαν το θέατρο, ενώ αντικρουόμενες πληροφορίες μέσων ενημέρωσης έκαναν λόγο ακόμη και για 3.500.
Το Ria Novosti, επικαλούμενο αστυνομική πηγή μετέδωσε ότι περίπου 5.000 άτομα απομακρύνθηκαν από το πολυκατάστημα GUM και το ξενοδοχείο.
Μπαράζ τηλεφωνημάτων είχε σπείρει τους προηγούμενους μήνες πανικό σε τρένα, πολυκαταστήματα και δημόσια κτήρια. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο όλα για κακόγουστες φάρσες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aπίστευτο:Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Α. Αγγλούπας έγινε «πρωταγωνιστής» στο Τατουάζ!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας «έκπτωτος» πρίγκιπας που μοίραζε χρήματα σε όλο τον κόσμο
MH ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο στον Ερυθρό Σταυρό: Έκαναν «φτερά» 5 εκατ. για την επιδημία του Έμπολα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Προγραμματίζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο Σύνταγμα την Παρασκευή
- Washington Post: Οι εκατοντάδες απολύσεις, ο Τζεφ Μπέζος και η πολιτική κατευνασμού προς τον Τραμπ
- Reuters: Ο Τραμπ πανηγύρισε ότι νίκησε τον πληθωρισμό σχεδόν 20 φορές αλλά η ακρίβεια παραμένει
- Συντάξεις: Γιατί οι 50άρηδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επόμενης αύξησης ορίων το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.