Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ ανακοίνωσε την πώληση βιομηχανικού ακινήτου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης, μέσω της κατά 100% θυγατρικής της Μεταλλικά Προϊόντα Βορείου Ελλάδος Μον. Α.Ε., έναντι συνολικού τιμήματος 8,4 εκατ. ευρώ.

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2026 και γνωστοποιήθηκε στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ευρωπαϊκού κανονιστικού πλαισίου και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕ.Ε.Β.Ε. – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΑΣΤΡΟΝ AΕΒΕ» (εφεξής, η «Εταιρεία»), σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και την παράγραφο 4.1.1 περ.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝ. Α.Ε., προέβη χθες, την 28.05.2026, σε πώληση βιομηχανικού ακινήτου το οποίο βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης, έναντι συνολικού τιμήματος 8,4 εκ. €.

Διαβάστε επίσης 

Spitogatos: Τάσεις αγοράς ακινήτων 2026 – Άνοδος τιμών με σημάδια εξισορρόπησης

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία ετήσιων εντόκων γραμματίων την Τετάρτη 03/06

Ίδρυμα Ευγενίδου: Skilling and Upskilling the NextGen Seafarers – Posidonia 2026