ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads, η Νατάσα Καλογρίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση από το νησί Palawan των Φιλιππίνων.
Η ηθοποιός, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, από την παραλία, στο οποίο έλεγε ότι, «Πάει το Nomads! Έλα μου δεν άκουσα! Τι θέλατε να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι; Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα. Ανάψαμε ένα κεράκι στον Άγιο Φανούριο και ο Άγιος Φανούριος μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε τώρα»!
Δείτε το βίντεο:
Στο χθεσινό αγώνισμα, μονομάχησε η Καλογρίδη με την Μαντώ Γαστεράτου, με την τελευταία να αναδεικνύεται νικήτρια και να συνεχίζει στον αγώνα της επιβίωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το NOMADS στην πιο ανταγωνιστική του φάση!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις τρόποι που θα κάνουν τους άλλους να σας συμπαθήσουν χωρίς να πείτε λέξη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανηγυρισμοί σε όλο τον κόσμο για την κυκλοφορία του iPhone X (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γρίπη: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοσή της κατά τις γιορτές – Ποιοι κινδυνεύουν και πώς προστατευόμαστε
- Ισραήλ: Το συμβούλιο ασφαλείας ενέκρινε τη δημιουργία 19 ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
- Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα και πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- ΠΑΣΟΚ: Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διαιρεί την κοινωνία σε δύο Ελλάδες, των λίγων που καλοπερνούν και των πολλών που αγκομαχούν