array(0) {
}
        
    
Menu
0.25%
Τζίρος: 227.93 εκατ.

Πόλεμος στο Ιράν: Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο πιέζουν τον Τραμπ για διπλωματική λύση

Media

ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου

Ο νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΙ, Άγγελος Πετρόπουλος
Comments

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΙ αναλαμβάνει ο Άγγελος Πετρόπουλος.

Η ανακοίνωση του σταθμού ήρθε την Παρασκευή 22 Μαΐου, περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΣΚΑΙ με τον Βασίλη Παπαδρόσο.

1

Ο όμιλος ευχήθηκε στον Άγγελο Πετρόπουλο καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσθέτοντας ότι ο Φώτης Καφαράκης παραμένει Αναπληρωτής Διευθυντής Ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στο skai.gr, ο Κωστής Τσιακανίκας Διευθυντής Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης και ο Βασίλης Χιώτης Διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τον Άγγελο Πετρόπουλο στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου. Ο Άγγελος Πετρόπουλος είναι δημοσιογράφος και στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην τηλεοπτική ενημέρωση, τα ψηφιακά μέσα και την ερευνητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει εργαστεί για κορυφαίους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων: το NBC News, το CBS News / 60 Minutes, το VICE και οι New York Times, για τους οποίους κάλυψε μεγάλες διεθνείς κρίσεις και έκανε έρευνες που τιμήθηκαν με διεθνή βραβεία. Στην Ελλάδα έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις σε τηλεοπτικούς και ψηφιακούς οργανισμούς, ξεκινώντας την καριέρα του από την εκπομπή “Οι Φάκελοι”.

Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης που αναλαμβάνει άμεσα, ο Άγγελος Πετρόπουλος με την πείρα, την κατάρτιση και την τεχνογνωσία του, θα συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην αναγκαία αναβάθμιση και αξιοποίηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού ενημερωτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ στο νέο ψηφιακό περιβάλλον με την αμεσότητα και την αξιοπιστία που εγγυώνται οι δημοσιογράφοι του Ομίλου.

Ο Φώτης Καφαράκης παραμένει Αναπληρωτής Διευθυντής Ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στο skai.gr, ο Κωστής Τσιακανίκας Διευθυντής Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης και ο Βασίλης Χιώτης Διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ εύχεται στον Άγγελο Πετρόπουλο καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Διαβάστε επίσης:

Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση

Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση

Από την «τηλεοπτική εξάρτηση» στην «εξάρτηση από την UEFA»: Το γαλλικό ποδόσφαιρο ψάχνει νέο μοντέλο επιβίωσης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Από την «τηλεοπτική εξάρτηση» στην «εξάρτηση από την UEFA»: Το γαλλικό ποδόσφαιρο ψάχνει νέο μοντέλο επιβίωσης
Γιατί έφυγε ο Λιαρέλλης από τον ΑΝΤ1, ποιος θα τον διαδεχθεί, τι συμβαίνει με Παπαδρόσο – Κοσιώνη, γιατί ψωνίζει media ο Πολίτης και η Καρυστιανού πάει… Μόσχα
Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Στρατής Λιαρέλλης – Η ανακοίνωση του ομίλου
ΣΚΑΪ: Αναστέλλεται η μετάδοση του Survivor λόγω σοβαρού ατυχήματος παίκτη
Το βαλς του αποχαιρετισμού της Σίας στον ΣΚΑΙ, τι γύρευε ο Αχιλλέας Τόπας στο τελευταίο αντίο, οι αβρότητες του Γρηγόρη Δημητριάδη και η απουσία Ζούλα
Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες, ο Ζούλας, ο Παπαδρόσος, η Βίδου και η Φλυτζάνη
Τέλος εποχής στον ΣΚΑΪ με Κοσιώνη και Παπαδρόσο, γιατί ο Αλαφούζος έφτιαξε το Digital Lab, γιατί Πατριάρχης και Κίμπερλι πήγαν στην ΕΡΤ, η άνοδος του Open και η επιστροφή Κοζάκου–Καπουτζίδη στη Eurovision
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού