ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας, οι ηλεκτροδηγοί του μετρό (Σωματείο Ηλεκτροδηγών του Αττικό Μετρό). Το σωματείο των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για παρελκυστική τακτική τόσο της διοίκησης όσο και του υπουργείου Εργασίας στο μείζον θέμα της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
«Ήταν λίγες ημέρες πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που αναστείλαμε, εις ένδειξη καλής θέλησης, εξαγγελθείσα στάση εργασίας, προκειμένου να παραστούμε σε διάλογο με το υπουργείο Εργασίας για το μείζον θέμα της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Μετά μεγάλης μας λύπης και μετά από ήδη δύο έγγραφες αιτήσεις προς το υπουργείο Εργασίας, μια το 2016 και μια το 2017, και πολλαπλές προφορικές, δυστυχώς μέχρι σήμερα το υπουργείο τηρεί σιγήν ιχθύος, επιλέγοντας ουσιαστικά την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου Ηλεκτροδηγών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πόλεμος» Σπίρτζη με Αρχή Προστασίας Δεδομένων για το ηλεκτρονικό εισιτήριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Πώς θα το αγοράσετε και θα το χρησιμοποιήσετε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαμαρτύρεται η Καρυστιανού για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον Σύλλογο της – Διαψεύδει η ΑΑΔΕ πως έγινε έφοδος
- Κόντρα Πλεύρη-Δούκα για το street party στα σκαλιά εκκλησίας στη Λαμπρινή: «Ντροπή» λέει ο υπουργός – «Θίχτηκε ο ακροδεξιος», απάντησε ο δήμαρχος
- Άδωνις Γεωργιάδης: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών στην Ελλάδα
- Όλυμπος: Εντοπίστηκε άνδρας από τη Μολδαβία που είχε εκσλαβιστεί στο βουνό