ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ουκρανικό drone κατέπεσε κοντά σε μονάδες ενέργειας του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια που τελεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας στη νοτιοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του πυρηνικού σταθμού που έχει τοποθετηθεί από τη Μόσχα.
Από την πτώση του drone δεν προκλήθηκε έκρηξη, ενώ ο πυρηνικός σταθμός συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, πρόσθεσε η διοίκηση του.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις πήραν τον έλεγχο δύο οικισμών στην περιοχή του Χάρκοβο
Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε νέα πλήγματα στο νότιο Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ
Η Ταϊβάν προωθεί την υπόθεση των αμερικανικών προμηθειών όπλων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΟΣ: Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ δίκτυο με 34.000 μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής και φοροδιαφυγή
- Μαρινάκης: Ο πυρσός είναι οι κοινές μας ιδέες, ο πυρσός είναι το «εμείς» πάνω από το «εγώ».
- Χρυσοχοΐδης: Να απαγορευτούν πατίνια στους ανήλικους και «γουρούνες» στα νησιά
- Κωστής Χατζηδάκης: «Στις επόμενες εθνικές εκλογές θα ζητήσουμε ψήφο ρεαλιστικής ελπίδας, ψήφο προοπτικής»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.