ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτηση της μιας φωτογραφίας, όπου η μητέρα της, Μαρίτσα Τραυλού την αγκαλιάζει , η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μάνας.
Η ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα:
“Η αγκαλιά της μητέρας.
Η πρώτη και πιο σταθερή αγκαλιά της ζωής μας. Η αγκαλιά της ανιδιοτελούς αγάπης, της ασφάλειας, της δύναμης, της τρυφερότητας!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες. Χρόνια μας πολλά, με τη μητρική αγάπη να συνεχίζει πάντα να μεγαλώνει Ανθρώπους με καρδιά, για έναν κόσμο καλύτερο, πιο ανθρώπινο.
Γιορτή της Μητέρας, 10 Μαΐου 2026
Μελίνα Τραυλού”

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία-χανταϊός: «Περισσότεροι από 90 άνθρωποι» θα έχουν απομακρυνθεί από το Hondius μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ χρειάζονται άλλες «δύο εβδομάδες» για να εξοντώσουν όλους τους ιρανικούς στόχους
- Μάξιμος Χαρακόπουλος σε πανελλήνια συνάντηση βορειοηπειρωτικών συλλόγων: Μην ξεπουλάτε τις περιουσίες σας στην Βόρειο Ήπειρο
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Νικητής ο Γέζεκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.