Menu
-0.55%
Τζίρος: 115.20 εκατ.

PwC Ελλάδας: Η ελληνική αγορά ακινήτων σε φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού με τη ζήτηση να στρέφεται σε ακίνητα μεγαλύτερης αξίας

Life & Style

O μεγάλος έρωτας του Νίνο μετά το χωρισμό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Comments

Με πολλή δουλειά φαίνεται πως ξεπερνά το διαζύγιό του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη ο Νίνο, καθώς έκανε τραγούδι τον χωρισμό του, γράφοντας, τόσο την μουσική, όσο και τους στίχους, αλλά και κάνοντας την παραγωγή.

«Φίλοι μου, σε κάποιες σκέψεις μου για τον έρωτα, για τις συναντήσεις των ανθρώπων, αλλά και για το χωρισμό τους, έβαλα στίχο, μουσική και εικόνα… Από καρδιάς, σας δίνω ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου», αναφέρει ο τραγουδιστής, περίπου δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιό του.

Το νέο δισκογραφικό «χτύπημα» του Νίνο είναι μία τριλογία, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum, με τα κομμάτια να έχουν τους τίτλους Γράφω Την Τύχη Μου, Χαθήκαμε και Μεγάλος Έρωτας.

Στις τρεις μουσικές αφηγήσεις, ο τραγουδιστής υπογράφει τους στίχους, την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τον προγραμματισμό και την σκηνοθεσία του 12λεπτου βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra σε επιμέλεια του Sherif Fransis. Σε δύο από τα τρία τραγούδια την ερμηνεία έκαναν η Τζωρτζίνα Καραχάλιουκαι ο Θοδωρής Φέρρης, τους οποίους ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Νίνο Ξυπολιτάς – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίνο Ξυπολιτάς – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια γάμου!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαζύγιο για Νίνο & Χρυσή Βαρδινογιάννη: Τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνει ο Νίκος Καρβέλας στην Πάρο; (video)
Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Σοφία Καρβέλα: Σε αναζήτηση σχολείου για τον γιο της
Νίνο: Το «αντίο» στον Γιώργο Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντιδράσεις μετά το βίντεο κάτω από τον Άιφελ την ώρα που το Παρίσι φλέγεται
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι για το live του Αργυρού (video)
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League
ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother