ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μελάνια Τραμπ επιτέθηκε στον Τζίμι Κίμελ, κατηγορώντας τον για «ρητορική μίσους» και καλώντας το ABC να πάρει θέση. Αφορμή στάθηκε σατιρικός μονόλογος του παρουσιαστή, στον οποίο χλεύασε τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ, λίγες ημέρες πριν από περιστατικό ένοπλης επίθεσης.
Ειδικότερα, ο Τζίμι Κίμελ, αναφερόμενος στη Μελάνια Τραμπ αστειεύτηκε λέγοντας πως «λάμπει σαν μέλλουσα χήρα».
Η Μελάνια Τραμπ, αντιδρόντας στην «σάτιρα» του Κίμελ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ήρθε η ώρα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC να «πάρει θέση».
Σε ανάρτησή της, κατηγόρησε τον Κίμελ για «ρητορική μίσους και βίας, που έχει σκοπό να διχάσει τη χώρα». Προσέθεσε, δε, ότι ο μονόλογός του «δεν είναι κωμικός, τα λόγια του διαβρώνουν και βαθαίνουν την πολιτική αρρώστια μέσα στις ΗΠΑ».
Άνθρωποι σαν τον Κίμελ, δήλωσε η Μελάνια Τραμπ, «δεν θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν στα σπίτια μας κάθε βράδυ και να σπέρνουν το μίσος». Χαρακτήρισε μάλιστα τον Κίμελ ως έναν «δειλό που κρύβεται πίσω από το ABC, γιατί γνωρίζει ότι το δίκτυο θα συνεχίσει να τον καλύπτει».
Και κατέληξε: «Φτάνει πια. Ώρα για το ABC να πάρει θέση. Πόσες φορές θα επιτρέψει η ηγεσία του ABC την φρικτή συμπεριφορά του Κίμελ σε βάρος της κοινότητάς μας».
Η Disney, μητρική εταιρεία του δικτύου ABC, που προβάλλει την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!», είχε σταματήσει την παραγωγή της στις 17 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες αφότου ο Κίμελ είχε πει στον εναρκτήριο μονόλογό του ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ ισχυρίζονται απελπισμένα ότι ο κατηγορούμενος για τον φόνο του δεξιού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ «είναι οτιδήποτε άλλο από ένας από τους δικούς τους» και τους κατηγόρησε ότι προσπαθούν να «αποκομίσουν πολιτικά κέρδη» από τον φόνο του.
Το ABC επανέφερε την εκπομπή λίγες μέρες αργότερα, μετά από αντιδράσεις, παρατείνοντας το συμβόλαιο του Κίμελ για ένα ακόμη έτος, μέχρι τα μέσα του 2027.
Διαβάστε επίσης
Real Consulting: Στο 10,10% αυξήθηκε το έμμεσο ποσοστό της Motor Oil
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Google: Ρυθμιστική πίεση από ΕΕ για Gemini & Android – Κίνδυνος προστίμων έως 10% των εσόδων
- ΗΠΑ: Έφτασε ο Βασιλιάς Κάρολος για την πρώτη του κρατική επίσκεψη ως μονάρχης
- Τραμπ: Να απολυθεί αμέσως ο Τζίμι Κίμελ από το ABC, μετά το «λάμπει σαν μέλλουσα χήρα» που είπε για τη Μελάνια
- Νετανιάχου: Κλιμακώνεται η απειλή της Χεζμπολάχ – Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.