ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για αλλαγή του μοντέλου στρατηγικής όσον αφορά την επένδυση στη Fourlis μίλησε ο πρόεδρος του ομίλου Quest Θεόδωρος Φέσσας, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει καθώς χάθηκαν ευκαιρίες στο παρελθόν.
Ο κ. Φέσσας επεσήμανε ότι η επένδυση στη Fourlis ήταν μια στρατηγική επένδυση σε μια καλή εταιρεία, ωστόσο δεν έδωσε στίγμα εάν θα αυξήσει στο μέλλον το ποσοστό του, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή λίγο πάνω από το 10%.
Μιλώντας για τη στρατηγική πίσω από την απόκτηση ποσοστού στη Fourlis, είπε ότι «με τη λογική ότι έχουμε εμπορικές δραστηριότητες, θεωρήσαμε ότι είναι καλό να τοποθετηθούμε σε μία πλατφόρμα λιανικής».
«Η Quest είναι εταιρεία συμμετοχών και μέχρι σήμερα λέγαμε ότι συμμετέχουμε σε εταιρείες τις οποίες διαχειριζόμαστε. Τώρα μεταβάλλουμε τη στρατηγική μας, γιατί υπήρξαν εταιρείες που αναπτύχθηκαν και ήταν ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε τοποθετηθεί, αλλά δεν το κάναμε. Εάν είχαμε αποκτήσει εταιρείες με μεγαλύτερη ανάπτυξη, θα είχαμε μεγαλύτερες αποτιμήσεις. Αυτό ήταν ένα λάθος», εξήγησε ο Θεόδωρος Φέσσας, στο πλαίσιο εταιρικής παρουσίασης της θυγατρικής Uni Systems.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς επτά ελληνικές ομάδες μετατρέπουν το Μουντιάλ 2026 σε έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ
- Bras de fer Άδωνι Γεωργιάδη – Ο. Παπαδημητρίου για φάρμακο και καινοτομία: «Καμία εταιρεία δεν θα καταστραφεί στην Ελλάδα», λέει ο Υπουργός
- Με 4 exits και 3 ολοκληρωμένες επενδύσεις κλείνει το 2026 για την Dimand
- «Ακάλυπτη επιταγή» Τσάφου στη βιομηχανία – Έξαλλοι οι βιομήχανοι για τις φρούδες ελπίδες των αντισταθμίσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.