ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Allwyn AG γνωστοποιεί την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που προκύπτουν από την επανεπένδυση της ειδικής διανομής ύψους €0,80 ανά μετοχή, στο πλαίσιο του προγράμματος scrip dividend και της αντίστοιχης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Allwyn AG (η “Εταιρεία”) ανακοινώνει σήμερα την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν ως αποτέλεσμα της επανεπένδυσης της ειδικής διανομής ύψους €0,80 ανά κοινή μετοχή, η οποία εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας την 30ή Μαρτίου 2026 (η “Ειδική Διανομή”) από τους δικαιούχους που επιλέγουν να λάβουν νέες μετοχές αντί μετρητών (scrip dividend), με αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο πλαίσιο του υφιστάμενου εγκεκριμένου κεφαλαίου.
Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης της Ειδικής Διανομής είναι από την Τρίτη, 14 Απριλίου 2026 έως και τη Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026.
Την 2α Απριλίου 2026, η Εταιρεία ανακοίνωσε ότι η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν σε σχέση με την Ειδική Διανομή θα ισούται με το μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάσει όγκου τιμής της μετοχής (“VWAP”) των πέντε (5) ημερών διαπραγμάτευσης που λήγουν την ημέρα διαπραγμάτευσης που προηγείται αμέσως της ημερομηνίας λήξης της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης της Ειδικής Διανομής.
Σύμφωνα με τον ανωτέρω τρόπο υπολογισμού και με βάση τη χρηματιστηριακή σταθμισμένη βάσει όγκου τιμή της μετοχής της Εταιρείας από τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026 έως και την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε €13,47.
Διαβάστε επίσης
Θεοφιλίδη (Εθνική Τράπεζα): Η επόμενη μέρα της τραπεζικής εμπειρίας και ο ρόλος της ΑΙ
Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του
Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου (Alpha Bank): «Οι έξι πυλώνες ανάπτυξης του νέου παραγωγικού μοντέλου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στο Reuters: Tο Ιράν θα υποβάλει μια προσφορά με στόχο την επίλυση των αμερικανικών αιτημάτων.
- Χρυσός: Άνοδος μετά την επανέναρξη συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν και το κλείσιμο της έρευνας για τον Πάουελ
- Λευκός Οίκος: Αποχωρεί με άδεια μητρότητας η Κάρολαϊν Λέβιτ
- Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο: Το «Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.