ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 16χρονος από το Σουδάν ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε με τη μηχανή που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, τραυμάτισε βαριά και εγκατέλειψε την 16χρονη μαθήτρια, στην οδό Λιοσίων.
Ο δράστης απολογήθηκε στην ανακρίτρια ανηλίκων και ανέλαβε πλήρως ευθύνη για την πράξη του. Ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος κατά την απολογία του “εξέφρασε τη θλίψη του για ό, τι συνέβη” και δήλωσε πρόθυμος ” να συνδράμει την 16χρονη σε ό, τι χρειαστεί”.
Για την εγκατάλειψη του θύματος του ο 16χρονος υποστήριξε ότι “φοβήθηκε πολύ όταν κατάλαβε τι είχε γίνει, κυρίως επειδή δεν είχε δίπλωμα και γι’ αυτό έφυγε από το σημείο”. Ισχυρίστηκε ότι οδηγούσε το μηχανάκι επειδή το χρησιμοποιεί για τη δουλειά του και εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε μήπως του το αφαιρέσουν.
Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία, ανέφερε.
Δήλωσε επίσης πως δεν είχε κανένα δόλο και ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας της 16χρονης, “εκφράζοντας τη χαρά του όταν έμαθε ότι αποσωληνώθηκε”.
Ο 22χρονος συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εγγύησης 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δίκη του απολογία υποστήριξε ότι πανικοβλήθηκε και έχασε την ψυχραιμία του.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης: Άθλια η λογική Ανδρουλάκη – Υβρίζει επειδή είναι χαμηλά στις δημοσκοπήσεις
Αγαπηδάκη: Πάνω από 6 εκατ. πολίτες έχουν κάνει προληπτικά εξετάσεις με το «Προλαμβάνω»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.