ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν παραμένει σταθερό στις απαιτήσεις του για εκεχειρία στον Λίβανο και αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων.
Ο Ιρανός βουλευτής Εμπραχίμ Αζίζι, δήλωσε ότι η Τεχεράνη συνεχίζει να τηρεί αμετακίνητη στάση ως προς τις προϋποθέσεις της.
«Το ζήτημα του Λιβάνου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Η αποδέσμευση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων αποτελεί μία από τις βασικές προϋποθέσεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Φυσικά, εξακολουθούμε να επιμένουμε σε αυτές τις αρχές», ανέφερε.
Ο Αζίζι προχώρησε επίσης σε προειδοποίηση σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν σεβαστούν τους όρους αυτούς.
«Εάν υπάρξουν ενέργειες που αντιβαίνουν στα συμφέροντα του Μετώπου της Αντίστασης, το οποίο αποτελεί μέρος του πεδίου δράσης μας ή αν δεν τηρηθούν οι προηγούμενες δεσμεύσεις, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει αποδεκτές οι προϋποθέσεις του Ιράν και αυτό, φυσικά, θα έχει συνέπειες», δήλωσε.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ–Ιράν: Κλιμάκωση μετά την κατάσχεση πλοίου – Στα πρόθυρα κατάρρευσης η εκεχειρία
Τασούλας: Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Άμφισσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΕΑ: Ποιοι παράγοντες οδήγησαν σε άλμα 3% της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας το 2025
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
- Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής: «Σε πέντε μέρες θα δούμε άνοδο και πάλι στις τιμές του πετρελαίου»
- Θεμιστοκλέους: Εντός άμεσου χρονικού διαστήματος προκηρύσσονται 850 θέσεις μόνιμων ιατρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.