ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση με ανάρτησή του, έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο ΝΑΤΟ, μετά την απόφαση του Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ για τα εμπορικά πλοία.
Ειδικότερα, αναφέρει στο Truth Social ότι «τώρα που η κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ έχει επιλυθεί, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από το ΝΑΤΟ που με ρωτούσαν αν θα χρειαζόμασταν κάποια βοήθεια».
«Τους είπα να μείνουν μακριά, εκτός αν θέλουν απλώς να φορτώσουν τα πλοία τους με πετρέλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ήταν άχρηστοι όταν τους χρειαζόμασταν, μια Χάρτινη Τίγρης!», συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης:
Δολάριο: Βουτιά σε χαμηλό Φεβρουαρίου μετά την είδηση ότι ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική: Τρεις καταγγελίες γονέων σε βάρος γυμναστή σχολείου
- Χούθι: Χτύπησαν με πυραύλους και drones το προεδρικό μέγαρο της Υεμένης – Πέντε νεκροί, σώος ο πρωθυπουργός
- Αλβανία: Χάος στα Τίρανα από τις βίαιες διαδηλώσεις – Για «ξένο δάκτυλο» κάνει λόγο ο Ράμα
- Nikos Kazantzakis: An Odyssey in Music – Ο Νίκος Καζαντζάκης ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με την Εθνική Λυρική Σκηνή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.