ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ). O σκοπός της συνεργασίας τους είναι να εξετάσουν από κοινού τη δυνατότητα και βιωσιμότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων στον τομέα της εξειδικευμένης συντήρησης αεριοστρόβιλων και εν γένει συντήρησης εξοπλισμού μονάδων ηλεκτροπαραγωγής καθώς και βοηθητικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας Μονάδων diesel.Τα δύο μέρη θα συνεργαστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με αντικείμενο τη σύνταξη σχετικού επιχειρηματικού σχεδίου.
Επιπλέον, η ΔΕΗ ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Archirodon Group NV, πενταετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην κατασκευή Ενεργειακών Έργων στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και περαιτέρω σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές τα μέρη θα συμφωνήσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παγκόσμια Τράπεζα: Συμμετοχή με €40 εκ. στο καλυμμένο ομόλογο της ΕΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρ. Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η τιμολόγηση του καλυμμένου ομολόγου 500 εκ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ενισχύει τις κρατικές τράπεζες η Ινδία με την «πλάτη» της Fitch
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Οι τολμηρές επιχειρηματικές ναυτιλιακές επιλογές τον ωθούν πάντα ψηλότερα
