ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Alpha Bank ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, προχωρώντας σε νέες αγορές μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο τέλος Μαρτίου και τις αρχές Απριλίου 2026.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H Alpha Bank σε συνέχεια της από 17.09.2025 ανακοίνωσής της, ενημερώνει ότι, στο Πλαίσιο του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών που εγκρίθηκε με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με ημερομηνία 12.6.2025, κατά το διάστημα 30.03.2026 – 02.04.2026, προέβη σε αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 1.034.750 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 3,1597 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος 3.269.448,89 €.
Kατόπιν των ανωτέρω αγορών, η Τράπεζα ενημερώνει ότι κατέχει συνολικά 51.326.362 ίδιες μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 2,2169% του συνόλου των μετοχών της.
Διαβάστε επίσης
Πετρέλαιο: Σε επίπεδα ρεκόρ οι τιμές για άμεση παράδοση που πληρώνουν τα διυλιστήρια
Foodlink: Στα 11,12 εκατ. ευρώ τα EBITDA το 2025
CrediaBank: Σε διεθνείς επενδυτές το 80% των μετοχών της ΑΜΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ο αντιπρόεδρος Μοχαμάντ Ρεζά Αρέφ λέει πως η χώρα του είναι έτοιμη για «όλα τα σενάρια» μετά τις απειλές Τραμπ
- Έκκληση Πακιστάν σε Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ – Υποχωρεί το Brent
- Η Goldman Sachs προειδοποιεί για τον χαλκό καθώς ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια οικονομία
- Πετρέλαιο: Σε σύγχυση η αγορά λίγο πριν τη λήξη του τελεσιγράφου του Τραμπ – Άνοδος για το WTI, πτώση για το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.