ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δρόμο για τη Βουλή πήρε και η δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ για τους βουλευτές της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου.
Ζητείται η άρση της βουλευτικής τους ασυλίας για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, με φερόμενους φυσικούς αυτουργούς, στελέχη του Οργανισμού.
Η δικογραφία είχε σταλεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η τελευταία αφού μελέτησε το φάκελο, τον διαβίβασε μέσω Αρείου Πάγου και υπουργείου Δικαιοσύνης, στη Βουλή.
Ήδη η δικογραφία έχει φτάσει στο υπουργείο.
Αναμένεται εντός της ημέρας η υπογραφή του διαβιβαστικού και μέχρι το βράδυ θα έχει φτάσει στο Κοινοβούλιο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Το Ιράν δακόπτει την άμεση διπλωματία με τις ΗΠΑ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα 147,3 εκατ. ευρώ τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη μετόχων – Δίνει μέρισμα 0,40 ευρώ ανά μετοχή
- Πολεμικό Ναυτικό: Αλλαγή φρουράς στην Κύπρο εν μέσω έντασης – Η φρεγάτα «Έλλη» αντικαθιστά τον «Κίμων»
- ΥπΑΑΤ: Σε ΦΕΚ οι συνδεδεμένες ενισχύσεις για τα σιτηρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.