ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα καταγράφονται την τελευταία ώρα, στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», λόγω της αφρικανικής σκόνης, της χαμηλής ορατότητας (περίπου στα 1000 μέτρα) και των θυελλωδών ανέμων (25-35 κόμβοι), που πνέουν στην περιοχή.
Μέχρι στιγμής, σε ότι αφορά στις πτήσεις, συνολικά τρεις από το εξωτερικό, οι οποίες ήταν να προσγειωθούν στο Ηράκλειο, τελικά δεν τα κατάφεραν και χρειάστηκε να κινηθούν προς εναλλακτικά αεροδρόμια (Αθήνας, Κέρκυρας και Χανίων).
Μάλιστα, το ένα από τα τρία αεροσκάφη είχε ξεκινήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Ρόδο, κρίθηκε απαραίτητο λόγω των συνθηκών να κινηθεί προς το Αεροδρόμιο Ηρακλείου και καθώς δεν κατάφερε να προσγειωθεί, κινήθηκε προς το Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».
Διαβάστε επίσης:
Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια – Το χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Β. Φουρλής: Στρατηγική επιλογή για τον όμιλο τα φαρμακεία – Τι λέει για Φέσσα
- Μαρία Καρυστιανού: Ανακοίνωσε το κόμμα της, με το σύνθημα «Ξεκινάμε»
- Reuters: Ζελένσκι και Ρούτε είχαν συνομιλίες με Αμερικανούς διαπραγματευτές
- Pfizer: Κερδίζει αγωγή 1,9 δισ. ευρώ κατά Πολωνίας και Ρουμανίας για τα εμβόλια του Covid-19
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.