ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο «Παίδων» διακομίστηκε διασωληνωμένη μια 7χρονη, η οποία την Παρασκευή έπεσε θύμα τροχαίου στην Εύβοια.
Η ανήλικη διέφυγε της προσοχής της μητέρας της που ήταν μαζί με μια φίλη της και βγήκε στον δρόμο. Ως αποτέλεσμα, η 7χρονη που διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα παρασύρθηκε από όχημα με οδηγό μια 34χρονη.
Το κορίτσι τραυματίστηκες σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ωστόσο πως το κορίτσι χρειάστηκε τελικά να διακομιστεί με ασθενοφόρο διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το τοπικό τμήμα της Τροχαίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση της αδερφής της – Ποιον κατηγορεί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη δήλωση Κουντουρά: Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλεξανδρούπολη: Αποκαλύψεις- σοκ από τη γυναίκα του τζιχαντιστή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακελειό στη Γερμανία – Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στην πόλη Στάντε
- Νίκος Χαρδαλιάς: Με το Attica Roots Festival αναδεικνύουμε την Αττική ως Περιφέρεια πολιτισμού, ιστορίας, εξωστρέφειας και δημιουργίας
- Χρηματιστήριο: Σε ETE, Εurobank, Πειραιώς και CCHB οι αγοραστές
- ΕΕ: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 5 εκατ. ευρώ προς τους πληγέντες των σεισμών στη Βενεζουέλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.