ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πηγή ασφαλείας από το Ιράν δήλωσε στο Al Jazeera ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις των ΗΠΑ στη χώρα ενδέχεται σύντομα να οδηγήσουν στην εμφάνιση ενός νέου μετώπου σύγκρουσης στην περιοχή.
«Ο περιφερειακός πόλεμος θα εισέλθει σύντομα σε μια νέα φάση», ανέφερε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας. «Όπως είχαμε πει από την αρχή, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν ένα τέτοιο λάθος, η κατάσταση θα γίνει πολύ πιο σύνθετη. Σύντομα, ένα άλλο σημαντικό στενό θα αντιμετωπίσει την ίδια τύχη με τα Στενά του Ορμούζ».
Η πηγή ασφαλείας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε διευκρίνισε ποιο άλλο «σημαντικό στενό» θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπο με έναν de facto αποκλεισμό.
«Τα σχέδια ασφάλειας και άμυνας του Ιράν είναι σταδιακά και πολυφασικά και εξακολουθούμε να έχουμε πολλά χαρτιά να παίξουμε», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Οι τιμές πετρελαίου θα πέσουν – Χτυπήσαμε 28 ιρανικά πλοία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Το μυστικό report της Goldman Sachs για Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank- Τι λέει στον Πιερρακάκη
- Μετά το Ελληνικό, τα Κεραμεία Αλλατίνη: Η οικογένεια Ανδρεάδη φέρνει τον πρώτο ουρανοξύστη κατοικιών στη Θεσσαλονίκη
- Αποκαλυπτικό: Μετοχές αξίας 34 εκατ. ευρώ κατέχουν οι 5 CEO’s και άλλα 8 ανώτερα στελέχη των ελληνικών τραπεζών
- Πώς ξεδιπλώθηκε το μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων από την ΑΑΔΕ – Οι εταιρείες «βιτρίνα» και οι πωλήσεις σε ανυποψίαστες βιομηχανίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.