ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Grecotel κέρδισε το βραβείο “Luxury Hotel Company of the Year” στα TTG Luxury Awards 2026, τη σημαντικότερη διοργάνωση του τουριστικού κλάδου στην Αγγλία που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chancery ROSEWOOD στο Λονδίνο.
Στην κατηγορία “Luxury Hotel Company of the Year” συνυποψήφιες ήταν οι εταιρίες Four Seasons, Mandarin Oriental Hotel Group, Melia Hotels International και Banyan Group ανάμεσα σε άλλες – η κατάκτηση του βραβείου σημαίνει και μια μεγάλη νίκη για την Ελλάδα, υπογραμμίζει την ξεχωριστή θέση της Grecotel στο διεθνές στερέωμα του luxury hospitality και αναδεικνύει την επιτυχημένη εξέλιξη του Ομίλου, που προάγει την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο.

Το TTG Luxury Award προστίθεται στην εντυπωσιακή συλλογή βραβείων της Grecotel που επίσης κέρδισε το βραβείο “Luxury Brand of the Year” στα Aspire Awards τον Νοέμβριο, την σημαντική διάκριση του Cape Sounio στα 101 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου της Tatler by Condé Nast Traveler, την ανώτατη διάκριση με δύο MICHELIN Keys και του Forbes Travel Guide για το ξενοδοχείο THE DOLLI στην Αθήνα.

Τα παραπάνω αποτελούν επιστέγασμα της μακροχρόνιας στρατηγικής και διαρκούς ανάπτυξης του Ομίλου, καθώς και μια έμπρακτη επιβράβευση του γνήσιου πνεύματος φιλοξενίας της εξαιρετικής ομάδας της Grecotel. Μιας “οικογένειας” 7.000 ανθρώπων που εργάζονται με πάθος διαχρονικά για να προσφέρουν το καλύτερο στους επισκέπτες τους.
Το 2026 για την Grecotel ξεκίνησε εντυπωσιακά και συνεχίζει με μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις: το ολοκαίνουργιο Creta Palace resort στην Κρήτη, το εξωτικό LUXME Kos στα Δωδεκάνησα, την ολοκλήρωση του 5στερου ξενοδοχείου Filoxenia στην Καλαμάτα και την αναγέννηση του Astir Palace στην ακριτική Αλεξανδρούπολη.

H Grecotel συγκαταλέγεται στα πλέον επιδραστικά luxury brands στον χώρο του τουρισμού, ενισχύοντας διαρκώς το αποτύπωμά της με εμβληματικά ξενοδοχεία και καινοτόμα προϊόντα. Στον πυρήνα της βρίσκεται το motto ‘Hotels and Resorts to Live’, δημιουργώντας αξέχαστα βιώματα για εκατομμύρια επισκέπτες που την επιλέγουν, πρεσβεύοντας την αυθεντική Ελλάδα που περήφανα εμπεριέχει σε κάθε έκφανση της φιλοξενίας της.
Διαβάστε επίσης
«Club 22»: Άλλαξε χέρια το ακίνητο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Κατακυρώθηκε στα 7,5 εκατ. ευρώ
Goldman Sachs: Τι συζήτησαν οι Έλληνες τραπεζίτες με την αμερικανική τράπεζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηθεοδοσίου: Στη σωστή κατεύθυνση η επιβολή πλαφόν από την κυβέρνηση
- Το απόλυτο χάος στις αγορές πετρελαίου: Τι συνέβη στην πιο ασταθή ημέρα που έχει καταγραφεί ποτέ – «Έμοιαζε με videogame»
- Athens Alitheia Forum: Έχουν οι Έλληνες πιστέψει ειδήσεις που αποδείχθηκαν ψευδείς;
- Δένδιας: Επίσκεψη στην Βουλγαρία την Πέμπτη στο πλαίσιο της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.