Μετά την αποχώρηση της Ιζαμπέλας Σασλόγλου, ο Θέμης Μάλλης αναλαμβάνει χρέη Διευθυντή Προγράμματος του OPEN.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού:
«Το OPEN ανακοινώνει ότι ο Θέμης Μάλλης, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.
Με 35ετή, φέτος, και εξαιρετικά επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή απ’ όλες τις στελεχιακές βαθμίδες και ρόλους στα μεγαλύτερα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια, ο Θέμης Μάλλης, θα συμβάλλει καθοριστικά στον σχεδιασμό και στην επανατοποθέτηση του προγράμματος και κατ’ επέκταση στη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξη του OPEN.
Η Διοίκηση του OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίγυπτος: Νέα «πόλη-μαμούθ» 27 δισ. δολαρίων στα περίχωρα του Καΐρου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
- ΗΠΑ: «Μπλόκο» στη γαλλική έρευνα για τo X του Μασκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.