ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ουκρανική διακλάδωση του αγωγού πετρελαίου Druzhba, ο οποίος προμηθεύει με ρωσικό πετρέλαιο την Ουγγαρία και τη Σλοβακία, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έπειτα από ρωσική επίθεση, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας Ντενίς Σμιχάλ στο πρακτορείο Interfax Ukraine.
«Το μεγαλύτερο τμήμα του εσωτερικού εξοπλισμού του αγωγού πετρελαίου, αρκετοί αισθητήρες και άλλος εξοπλισμός εντός του αγωγού πετρελαίου έχουν υποστεί ζημιές λόγω συνθηκών θερμοκρασίας», φέρεται να δήλωσε ο Σμιχάλ.
Διαβάστε επίσης
Τουσκ: Η Πολωνία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την πυρηνική ασφάλεια – Απορρίπτουμε την παθητική στάση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται σήμερα με την πρόταση της Εισαγγελέως για τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας
- Συνέχεια Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, με τα μαθηματικά – Tην Τετάρτη οι μαθητές των ΓΕΛ
- Παρέμβαση Τραμπ για τη συνέχιση των συνομιλιών με το Ιράν
- Με επιθετική επιχειρηματολογία η Diana Shipping προς τους μετόχους της Genco και παρέμβαση Π. Παππά – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Μαυρολέων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.