ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές χώρες να μην αναμειχθούν στο πόλεμο που φέρνει την Τεχεράνη αντιμέτωπη με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσαν έτοιμες για «αμυντικές ενέργειες» για την εξουδετέρωση των ιρανικών στρατιωτικών ικανοτήτων.
«Θα συνιστούσε πολεμική ενέργεια. Κάθε ενέργεια αυτού του είδους κατά του Ιράν θα θεωρείτο κίνηση συνέργειας με τους επιτιθέμενους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Ισμαΐλ Μπαγάι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.
Διαβάστε επίσης
Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Μπαρό: Η Γαλλία έχει δικαίωμα επέμβασης στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσει τους συμμάχους της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιχειρηματικά Πάρκα: Απλουστεύεται η διαδικασία υπαγωγής στο νέο θεσμικό πλαίσιο – Η απόφαση του ΥΠΑΝ
- Μαρινάκης: Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Deutsche Welle – «Η διάσωση του ελληνόφωνου προγράμματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα»
- Νεμπής (ΟΤΕ) για ΔΕΗ και Starlink: Μεγάλος ο ανταγωνισμός, υπερασπιζόμαστε τα μερίδιά μας – Τι είπε για τα δικαιώματα UEFA
- Εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου η συγχώνευση της Ευρώπη Holdings με την CrediaBank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.