ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές χώρες να μην αναμειχθούν στο πόλεμο που φέρνει την Τεχεράνη αντιμέτωπη με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσαν έτοιμες για «αμυντικές ενέργειες» για την εξουδετέρωση των ιρανικών στρατιωτικών ικανοτήτων.
«Θα συνιστούσε πολεμική ενέργεια. Κάθε ενέργεια αυτού του είδους κατά του Ιράν θα θεωρείτο κίνηση συνέργειας με τους επιτιθέμενους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Ισμαΐλ Μπαγάι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.
Διαβάστε επίσης
Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Μπαρό: Η Γαλλία έχει δικαίωμα επέμβασης στη Μέση Ανατολή για να προστατεύσει τους συμμάχους της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THEON: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος €0,31 ανά μετοχή – Στις 26 Ιουνίου η καταβολή του
- Διαμαντής Ν. Πατέρας: Τάσσομαι υπέρ των επενδυτικών επιλογών που διατηρούν εναλλακτικές δυνατότητες
- Σε αυτό το Παγκόσμιο, εδώ σε καταλαβαίνουμε στα καταστήματα Allwyn
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA περιμένει έσοδα-ρεκόρ 11,2 δισ. ευρώ, αλλά οι πόλεις πληρώνουν τον λογαριασμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.