Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις της EasyJet σήμερα Τρίτη και για όλη την εβδομάδα (έως 6/2) από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κύπρο και αντίστροφα, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την αεροπορική.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, η αεροπορική προγραμμάτιζε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεών της από τη Βρετανία προς την Κύπρο έως και την Πέμπτη επικαλούμενη επιχειρησιακούς λόγους. Ωστόσο σήμερα η EasyJet προγραμματίζει κανονικά τις πτήσεις της.

1

Η εταιρεία δηλώνει πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στενά και βρίσκεται σε άμεση ετοιμότητα, με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, δύο πύραυλοι από το Ιράν εκτοξεύτηκαν με κατεύθυνση την Κύπρο, όπου η Βρετανία διατηρεί βασικές στρατιωτικές βάσεις στο Ακρωτήρι και τη Δεκέλεια, όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Τζον Χίλι, ενώ και τα ξημερώματα της Τρίτης σήμανε συναγερμός στο νησί για drones.

 

Διαβάστε επίσης 

Παπασταύρου: «Η κυβέρνηση θα στηρίξει εάν χρειαστεί τους πολίτες – Λάθος η εκτίμηση του Σαμαρά για τη Chevron»

OpenAI: Παραδοχή Άλτμαν για μια «πρόχειρη» συμφωνία με το Πεντάγωνο – Σε διαδικασία αναθεώρησης

Βιλερουά (ΕΚΤ): Οι αποφάσεις για τα επιτόκια δεν θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις τιμές στην ενέργεια