ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εισηγμένη εταιρεία Okeanis Eco Tankers Corp., του Γιάννη και του Αριστείδη Αλαφούζου, γνωστοποίησε ότι οι κοινές μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το μέρισμα του τέταρτου τριμήνου, ύψους 1,55 δολαρίων ανά κοινή μετοχή στο Χρηματιστήριο του Όσλο από σήμερα, 2 Μαρτίου 2026 και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από τις 3 Μαρτίου 2026.
Διαβάστε επίσης
Πάνω από 25 γερμανικά πλοία εγκλωβισμένα στον Περσικό – Ανάμεσά τους 2 κρουαζιερόπλοια
Tanker υπό σημαία ΗΠΑ υπέστη ζημιές έπειτα από πλήγμα στον Κόλπο
Στο Ντουμπάι θα παραμείνει το κρουαζιερόπλοιο MSC Euribia
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Allwyn, Realcons, ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ
- Capital Tankers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στα 92,9 εκατ. δολ. τα καθαρά κέρδη στο β’ τρίμηνο 2026 – Μέρισμα 3 νορβηγικών κορωνών
- Johan Vandermeulen: «Η BAT επενδύει στην Ελλάδα γιατί πιστεύει στις δυνατότητες της χώρας και στις προοπτικές της για το μέλλον»
- Εντυπωσιακή επικράτηση των Κινέζων στη ναυπήγηση πλοίων – Eξασφάλισαν το 82,5% των παγκόσμιων παραγγελιών νέων πλοίων το α’ εξάμηνο 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.