ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη
Αντίστροφα μετρά πλέον η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς δεν έχει απομείνει πολύς καιρός μέχρι να φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο.
Η λαμπερή παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν θα ήθελε το μωρό να γεννηθεί μέσα στο Πάσχα.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο, αλλά και τα πρώτα μωρουδίστικα που έχουν έρθει στην κατοχή της.
Συγκεκριμένα, τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής έχουν επιλέξει έπιπλα στο χρώμα του ξύλου.
Η κούνια είναι ξύλινη, όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ από πάνω τοποθέτησαν έναν ροζ ουρανό.

Στους τοίχους έβαλαν μία ταπετσαρία σε παλ ροζ απόχρωση με ένα απαλό λευκό μοτίβο, ενώ έντυσαν το πάτωμα με ένα χαλί σε μπεζ χρώμα.
Όλα τα έπιπλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους, ενώ έχουν φροντίσει τα χρώματα να είναι απαλά προκειμένου να κυριαρχεί ηρεμία και ζεστασιά στο δωμάτιο.
Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε και ένα ζευγάρι καφέ παντοφλάκια-κουνελάκια.

Προηγουμένως, μοιράστηκε και το λίκνο που τοποθέτησε στο σαλόνι.

Τέλος, ανέβασε και μία φωτογραφία του τετράποδου παιδιού της, του σκυλιού της, να κοιμάται ήρεμα στο κρεβατάκι του με τα παιχνίδια του.

Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Παναγιώτη Κουτσουμπή
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Στιλάτες στην τελευταία μέρα τους στο Κάιρο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η δέσμευσή του μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού στη Euroleague
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- United Group: Ισχυρό εξάμηνο με έσοδα 1,45 δισ. ευρώ – Στην κορυφή των επιδόσεων η Nova με αύξηση 23%
- ISO 9001:2026: Αναθεώρηση ή Εξέλιξη του Προτύπου Ποιότητας;
- Δραστηριότητα Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος
- Ψηλά ο πήχης για την Salesforce: Επενδύει σε startup λογισμικού HR με αποτίμηση $3,2 δισ. – «Το SaaS δεν πέθανε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.