ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα τέλη Απριλίου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα για την υπογραφή της νέας αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.
Η επικείμενη επίσκεψη έρχεται μετά την προαναγγελία της ανανέωσης της ελληνογαλλικής συμφωνίας από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας στην Αθήνα. Οι όροι της συμφωνίας βρίσκονται σε τελική επεξεργασία ώστε να ολοκληρωθεί το κείμενο προς υπογραφή.
Η επίσκεψη του Μακρόν θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς θα θεσμοθετήσει τη συνέχιση και την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.
Διαβάστε επίσης
«Καρφί» Μητσοτάκη σε Σαμαρά από το Υπουργικό: Ας μην ταράζονται κάποιοι επαγγελματίες ανησυχούντες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κ. Κυριακόπουλος (Olonea): «Δεν αναζητούμε ευκαιριακές πωλήσεις, χτίζουμε ελληνική καινοτομία με διεθνή σφραγίδα»
- AXIA–Alpha Finance για Optima Bank: Ισχυρή ανάπτυξη, αλλά η αποτίμηση «κόβει ταχύτητα»
- Dorothy Project: Το ιταλικό μετάξι στη στρατόσφαιρα και η ανάγκη του ανθρώπου για κάτι ανώτερο
- Μάντσεστερ Σίτι: Σενάριο-σοκ για αφαίρεση έως 60 βαθμών και υποβιβασμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.