ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο ουκρανικό εργοστάσιο παραγωγής μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων άρχισε να λειτουργεί στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ουκρανίας Βάλερι Ζαλούζνι.
«Η Ουκρανία διεξάγει ένα πόλεμο εν μέσω διαρκών πυραυλικών πληγμάτων, καταστροφής υποδομών και απειλών εναντίον εγκαταστάσεων παραγωγής. Ως εκ τούτου, η έναρξη της παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια βαθιά στρατηγική λογική», δήλωσε ο Ζαλούζνι μέσω του Telegram.
«Αυτό δεν μεταθέτει το κέντρο βάρους μακριά από την Ουκρανία. Πρόκειται για επέκταση των κοινών ικανοτήτων μας και για τη δημιουργία μιας δεύτερης γραμμής άμυνας που εγγυάται τη συνέχεια της παραγωγής», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΑΑΤ: Ενεργοποιούνται και ιδιώτες γιατροί για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπύρος Ρ.: Αναβλήθηκε για τις 6 Μαρτίου η δίκη του 72χρονου μάνατζερ που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά
- FΤ: Η Deutsche Bank διατήρησε για 6 χρόνια τον Επστάιν ως πελάτη παρά τα «καμπανάκια» ελέγχου
- Novibet: «Operator of the Year» σε Βαλκάνια και Νότια Ευρώπη στα EGR European Awards 2026
- Alibaba: Πώς εξελίσσεται σε ηγέτιδα στην Τεχνητή Νοημοσύνη – Νέα εργαλεία με χαμηλό κόστος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.