ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, ενώ διεξάγονται συνομιλίες και για το εξελιγμένο σύστημα S-500, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Haberturk».
Ο ίδιος, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει κοινή παραγωγή σε πρώτη φάση για την αγορά του S-400, ενώ αυτή θα ενεργοποιηθεί σε δεύτερο στάδιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ποτήρι ξεχείλισε: Η Μέρκελ ετοιμάζεται να ασκήσει βέτο στον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύδροι Ερντογάν κατά ΗΠΑ επειδή καταδίκασαν τους μπράβους του: Είναι σκάνδαλο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διπλωματικός πόλεμος ΗΠΑ-Τουρκίας: Σταματούν την έκδοση βίζας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.