ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Κυριότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, η κατάσταση στη Γάζα και οι εξελίξεις σχετικά με το Ιράν.
Διαβάστε επίσης:
Ιράκ: Υπέβαλε αναθεωρημένους θαλάσσιους χάρτες στον ΟΗΕ
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανοίγει έρευνα για το ελβετικό φράγκο στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: «Άξονας εθνών που βλέπουν κατάματα την πραγματικότητα»
- Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον αρχηγό του καρτέλ “Χαλίσκο Νουέβα Χενερασιόν”
- ΗΠΑ: Οι εμπορικές συμφωνίες «θα εξακολουθήσουν να ισχύουν»
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες διαπραγματεύσεις την προσεχή Πέμπτη στη Γενεύη – Ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγτσί θεωρεί ότι “υπάρχουν ακόμη πιθανότητες” για την επίτευξη μιας συμφωνίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.