ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ριζικές αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.
Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.
Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: LIVE: Η τελική μάχη στη Βουλή για την αλλαγή φύλου-Τι θα κάνουν οι «αντάρτες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρηματίες: Γιατί ήταν αδιάφορες οι δηλώσεις Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: TAZ: Η Καταλονία θα κάνει την ίδια κωλοτούμπα με τον Τσίπρα το 2015
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραντεβού στα γουναράδικα Αρη Βελουχιώτη από τα… Lidl
- Το comeback του Αλέξη Τσίπρα με την ΕΛΑΣ και τα 7 στοιχήματα του νέου κόμματος
- Με τα πεπραγμένα Τσίπρα απαντά η κυβέρνηση στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
- Ο Τσίπρας και η… ομοιότητα με τον Ανδρέα, ο υπουργός με το βιβλίο, το ανοιξιάτικο outfit του Άδωνι, η νύχτα των Καραμανλήδων και όταν ο Γιάνης δεν μιλούσε στον Χάρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.