ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To παρασκήνιο της επίσκεψης Μακρόν- Μητσοτάκης στην Κύπρο, γιατί αιφνιδιάστηκε ο Ερντογάν, τα τουρκικά F-16 και η μάζωξη των γαλάζιων στο Διόνυσο
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» στα Τρίκαλα εξέφρασε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα μέσω ανάρτησης στο Instagram.
Σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και κοινοποιήθηκε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, αναφέρεται:
«Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της σημερινής τραγικής πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα. Οι σκέψεις μας είναι επίσης με τους τραυματίες. Αναγνωρίζουμε το δύσκολο έργο όσων έσπευσαν πρώτοι στο σημείο και στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Στόχος η εξέλιξη της Βόρειας Θάλασσας στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο του κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζει το ρεύμα; Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για τα μεγάλα data centers
- Ρωσία: Ικανοποιημένη από την προσωρινή χαλάρωση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- TP Greece: Πρωτοβουλία ενδυνάμωσης 700 γυναικών με δεξιότητες AI και σύγχρονα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3% για τον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δ’ τρίμηνο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.