ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψαν την Κυριακή οι εργαζόμενοι της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» στα Τρίκαλα έμελλε να προηγηθεί μιας ανείπωτης τραγωδίας.
Εξαιτίας της εκδήλωσης, στη νυχτερινή βάρδια εργάζονταν μόλις 12 άτομα, αντί για περίπου 30 που είναι ο κανονικός αριθμός.



Λίγες ώρες αργότερα, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε πτέρυγα της βιομηχανίας που λειτουργούσε σε 24ωρη βάση. Το τμήμα αυτό, το οποίο αποτελεί και το παλαιότερο κτίριο της μονάδας, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους τέσσερις γυναίκες εργαζόμενες, οι οποίες είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Διαβάστε επίσης
Βιολάντα: Η ανακοίνωση της εταιρείας για την φονική πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να διατηρήσει το «πάγωμα» στην παραγωγή τον Μάρτιο
- Παπαθανάσης: Εγκρίθηκαν τα Περιφερειακά Προγράμματα Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου
- Handelsblatt για Metlen: Η παραγωγή γαλλίου θα καλύψει τις ανάγκες όλης της ΕΕ – Κομβικός ρόλος στις κρίσιμες πρώτες ύλες
- ΕΕ – Ινδία: Στο τραπέζι και οι δυνατότητες αμυντικής συνεργασίας